Plåtslagare Borlänge & Falun

Med egen tillverkning och verkstad kan vi alltid garantera dig som kund säkerheten att aldrig behöva vänta på leverans och montering av tillhörande plåtbeslag.

När du behöver genomföra ett plåtarbete på ditt tak så måste du anlita en kompetent plåtslagare. För att resultatet ska bli bra krävs det stora kunskaper och lång erfarenhet av plåtslageri.

Kontakta oss

Plåtslagare med gedigen erfarenhet

Vi har gedigen erfarenhet som plåtslagare och kan hjälpa dig med såväl med restaurering samt nyproduktion av takplåt. Vi utför allt som behövs för att du ska få ett snyggt, hållbart och vattentåligt tak på ditt hus i Borlänge och Falun med omnejd. Vi är en plåtslagare som kan garantera plåtarbeten av högsta kvalitet.

För att vi ska kunna erbjuda kunder skräddarsydda lösningar så har vi vårt eget plåtslageri där vi kan erbjuda högsta kvalitet på såväl material som utförande. Bandtäckningsplåt, beslag, garneringar, takavvattning – hos oss kan du det mesta för ett kvalitativt plåttak.
Vi är noggranna och ser till att du alltid kan lita på ditt tak. Takets hållbarhet blir mycket sämre om arbetet är dåligt utfört – våra plåtslagare vet vad de gör och slarvar inte.

Vi ser till att varje komponent håller måttet

Ett tak blir aldrig starkare och tåligare än sin svagaste punkt. Därför lägger våra plåtslagare ner mycket arbete för att varje del. Varje del är kompetent utformad och testad inte bara för att klara sin specifika funktion – våra produkter är också framtagna för att fungera med andra anslutande komponenter och taket som helhet.

Vi utför de flesta plåtarbeten som behövs för att installera ett komplett plåttak. Har du några speciella önskemål så är du välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Vi kan bli din kunniga, erfarna och trygga plåtslagare i Borlänge och Falun med omnejd.